fbpx

Aansprakelijkheid Bij Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen?
U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding!

Neem contact op voor
vrijblijvend advies!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Aansprakelijkheid bij letselschade

Als u letselschade heeft opgelopen waar iemand anders verantwoordelijk voor is, is dat natuurlijk altijd vervelend. Gelukkig kan er in dat geval iemand aansprakelijk worden gesteld zodat u uw schade vergoed krijgt!

Om iemand aansprakelijk te kunnen stellen heeft u echter wel informatie nodig. Als u de mogelijkheid krijgt kunt u deze het beste direct na het ongeval noteren. Belangrijkste gegevens om te noteren zijn:

  • Gegevens van de aansprakelijke: naam, telefoonnummer en adres
  • Gegevens van de mogelijke ooggetuigen: naam, telefoonnummer en adres
  • De locatie van het ongeval
  • De situatie van het ongeval: wat er precies is gebeurd
  • Opgelopen schade: letselschade en schade aan voertuig
  • Als de politie aanwezig was bij het ongeval is er altijd de mogelijkheid om een proces-verbaal op te vragen. Dit is een verslag die de politie maakt over het ongeval

Al deze gegevens helpen bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Het is daarom ook belangrijk dat u deze zo snel mogelijk noteert. Ook is het maken van foto’s belangrijk voor het ontvangen van uw vergoeding. U kunt dan denken aan de opgelopen schade en de locatie van het ongeval.

Tegenpartij aansprakelijk stellen

De tegenpartij aansprakelijk stellen is een heel proces. Allereerst moet u namelijk kunnen bewijzen dat de tegenpartij daadwerkelijk schuld had aan uw opgelopen letsel. Dit bewijs komt meestal al voort uit de informatie die in het kopje hierboven wordt vermeld.

Als tweede moet er een brief worden gestuurd naar de tegenpartij om de aansprakelijkheid te erkennen. Deze brief moet veel informatie bevatten. De gegevens die zeker vermeld moeten worden zijn:

  • Uw opgelopen schade: letselschade, autoschade en immateriële schade
  • Motivering waarom tegenpartij aansprakelijk is
  • De situatie van het ongeluk
  • Gegevens van partijen: tegenpartij, verzekeraar tegenpartij en kentekens.

Dit kunt u het beste doen met behulp van een letselschadespecialist. Hierdoor loopt u minder risico dat er dingen fout gaan in het proces. Bij Letsel020 helpen wij geheel gratis met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Wij zorgen ervoor dat het gehele proces soepel verloopt zodat u in alle rust kunt herstellen.

Heeft u letselschade opgelopen?

Laat ons u gratis en vrijblijvend van advies voorzien!

Gratis rechtshulp bij de aansprakelijkheid na het oplopen van letselschade

Niet elk ongeval heeft een aansprakelijke partij. Soms is er namelijk sprake van een eenzijdig ongeval. Indien u twijfels heeft over de aansprakelijke partij dan is het zinvol om een letselschade-expert in te schakelen. Wanneer u letselschade oploopt door een andere partij dan heeft u volgens de Nederlandse wet recht op juridische bijstand op kosten van de aansprakelijke partij. Het inschakelen van een letselschadeadvocaat of belangenbehartiger via Letsel020, de letselschadespecialist in Amsterdam, is voor u daarom volledig kosteloos! We kunnen dan samen kijken of er aanknopingspunten zijn om de andere partij aansprakelijk te stellen.

Wat is letselschade?

Laat ons u gratis en vrijblijvend van advies voorzien

Letselschade is alle lichamelijke en psychische schade die iemand kan ondervinden na een ongeval. Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u daardoor letsel opgelopen? Indien het ongeval is veroorzaakt door een ander, dan kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen en een schadevergoeding claimen. Bij Letsel020 ontvangt u 100% kosteloos juridische hulp en advies bij letselschade door deskundigen!

Letselschade claimen?

Uw schadevergoeding ontvangen in 3 stappen!

Het verhalen van een letselschadevergoeding is complex en het is daarom verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen. Letsel020 kan u daarbij helpen!

schade-melden

Meld Uw Schade

Uw schade wordt binnen 24 uur beoordeeld! Vervolgens houden we een intakegesprek bij u thuis, op kantoor, of telefonisch.

Letselschade-expert-claimen-uw-schade

Schade Verhalen

We brengen de schade in kaart en stellen de tegenpartij aansprakelijk voor het verhalen van uw schadevergoeding.

Ontvang-Uw-Vergoeding

Ontvang Uw Vergoeding

U ontvangt tussentijds voorschotten en bij de afwikkeling een slotbetaling. U krijgt waar u recht op heeft.

100% kosteloos

Volgens de wet moet de aansprakelijke verzekeraar onze kosten betalen!

+10 jaar ervaring

U wordt geholpen door betrouwbare en deskundige letselschadespecialisten.

Onafhankelijk

We zijn onafhankelijk van verzekeraars en treden uitsluitend op voor slachtoffers.

Heeft u letselschade opgelopen?

Laat ons u gratis en vrijblijvend van advies voorzien!