fbpx

Hoe werkt het ?

In 5 stappen naar uw schadevergoeding

1. Schade Melden

Wanneer u letselschade oploopt door een ongeval, dat moet u van alles regelen om een vergoeding te verhalen. Dit terwijl u al genoeg aan uw hoofd heeft. Het is dan verstandig om uw schade te laten beoordelen en verhalen door een letselschade advocaat of jurist van Letsel020. Wij nemen al het werk uit handen, zonder hiervoor kosten in rekening te brengen!

U kunt uw schade melden via het contactformulier op de website of telefonisch via 020-2443828.

2. Intakegesprek met een letselschadespecialist

Wanneer na beoordeling van uw zaak blijkt dat u recht heeft op een schadevergoeding, dan zullen wij een afspraak maken voor een intakegesprek. In de meeste gevallen vindt een intakegesprek bij u thuis plaats. We nemen dan samen met u alle vervolgstappen door en geven u advies over de mogelijkheden en het verdere verloop.

3. Tegenpartij aansprakelijk stellen

Na het ontvangen van de benodigde stukken en gegevens gaan we de tegenpartij aansprakelijk stellen. Wij zullen dan namens u optreden en de schade verhalen op de aansprakelijke verzekeraar. Het kan zijn dat er discussie ontstaat over de aansprakelijkheid. Wij zullen dan eventueel juridische stappen ondernemen om dit geregeld te krijgen. Wanneer de aansprakelijkheid is erkend, kunnen wij verder met het verhalen van uw schadevergoeding.

4. Schade inventariseren

Na erkenning van de aansprakelijkheid kunnen wij aan de slag met het in kaart brengen van uw letselschade. Wij zullen de verzekeraar verzoeken om een voorschot over te maken om te voorkomen dat u in de financiële problemen komt. Uw letselschadespecialist zal daarnaast alle schadeposten in kaart brengen in een schadestaat en deze bijhouden. Ter onderbouwing zullen wij dan ook bewijsmateriaal opvragen en medische informatie verzamelen bij de huisarts, fysiotherapeut en overige specialisten. Afhankelijk van het type letsel en de persoonlijke situatie kan er ook een huisbezoek plaatsvinden met de tegenpartij en eventueel een arbeidsdeskundige of medisch adviseur ingeschakeld worden.

5. Definitieve schadevergoeding

Het verhalen van een letselschadevergoeding is een complex en lang proces. Pas als u geen klachten meer heeft en u weer alles kunt doen zoals voor het ongeval, dan kan uw zaak geregeld worden. Verdwijnen uw klachten niet, dan zal een medische deskundige bepalen in welke mate er sprake is van blijvend letsel en de gevolgen hiervan om de (toekomstige) schade te berekenen. In de meeste gevallen ontstaat er dan een onderhandelingsfase met de aansprakelijke verzekeraar waarbij uw toegewezen letselschadespecialist ervoor gaat zorgen dat u een rechtvaardige schadevergoeding ontvangt.
Wat is letselschade?

Laat ons u gratis en vrijblijvend van advies voorzien

Letselschade is alle lichamelijke en psychische schade die iemand kan ondervinden na een ongeval. Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u daardoor letsel opgelopen? Indien het ongeval is veroorzaakt door een ander, dan kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen en een schadevergoeding claimen. Bij Letsel020 ontvangt u 100% kosteloos juridische hulp en advies bij letselschade door deskundigen!

Letselschade claimen?

Uw schadevergoeding ontvangen in 3 stappen!

Het verhalen van een letselschadevergoeding is complex en het is daarom verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen. Letsel020 kan u daarbij helpen!

schade-melden

Meld Uw Schade

Uw schade wordt binnen 24 uur beoordeeld! Vervolgens houden we een intakegesprek bij u thuis, op kantoor, of telefonisch.

Letselschade-expert-claimen-uw-schade

Schade Verhalen

We brengen de schade in kaart en stellen de tegenpartij aansprakelijk voor het verhalen van uw schadevergoeding.

Ontvang-Uw-Vergoeding

Ontvang Uw Vergoeding

U ontvangt tussentijds voorschotten en bij de afwikkeling een slotbetaling. U krijgt waar u recht op heeft.

100% kosteloos

Volgens de wet moet de aansprakelijke verzekeraar onze kosten betalen!

+10 jaar ervaring

U wordt geholpen door betrouwbare en deskundige letselschadespecialisten.

Onafhankelijk

We zijn onafhankelijk van verzekeraars en treden uitsluitend op voor slachtoffers.

Heeft u letselschade opgelopen?

Laat ons u gratis en vrijblijvend van advies voorzien!