fbpx

Smartengeld Whiplash Bij Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen?
U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding!

Neem contact op voor
vrijblijvend advies!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Smartengeld bij een whiplash

Indien de tegenpartij voor 100% schuldig is en dit heeft erkend dan wordt de schade vergoed. Om schadevergoeding te verhalen moet er sprake zijn van een onrechtmatige daad. Een onrechtmatige daad is wanneer de gedraging toe te rekenen is aan de dader. Er is sprake van een fout. Het gaat hierom dat er door het handelen of nalaten van de dader schade bij een ander is opgelopen. De schade die u ervaart kunnen materiële en immateriële schade zijn. Hoe hoog de schadevergoeding is hangt af van de situatie en de schade die u heeft opgelopen. De schadevergoeding die geëist kan worden kan van 1.000 euro tot 23.000 euro oplopen.

Kosten whiplash bij letselschade

Als u een whiplash heeft opgelopen dan maakt u ook veel kosten. De kosten die u maakt kunnen worden verhaald op de tegenpartij. De aansprakelijkheid moet eerst worden vastgesteld. Daarna kunnen de schadeposten worden verhaald.  Als het ongeval niet was gebeurd, dan was rechtshulp van een letselschade jurist of advocaat niet nodig geweest. De juridische kosten kunnen hoog oplopen. Deze juridische kosten kunnen door de tegenpartij worden vergoed.

Om te achterhalen op hoeveel schadevergoeding u eigenlijk recht heeft, is het verstandig om contact op te nemen met een letselschade specialist.

Heeft u letselschade opgelopen?

Laat ons u gratis en vrijblijvend van advies voorzien!

Gratis rechtshulp bij een whiplash in combinatie met smartengeld

Niet elke whiplash komt in aanmerking voor smartengeld. Indien u twijfels heeft het smartengeld bij een whiplash dan is het zinvol om een letselschade-expert in te schakelen. Wanneer u letselschade oploopt door een ongeval dan heeft u volgens de Nederlandse wet recht op juridische bijstand op kosten van de aansprakelijke partij. Het inschakelen van een letselschadeadvocaat of belangenbehartiger via Letsel020, de letselschadespecialist in Amsterdam, is voor u daarom volledig kosteloos! We kunnen dan samen met een medisch adviseur kijken of er aanknopingspunten zijn om uw de tegenpartij aansprakelijk te stellen.

Call Now ButtonBel Ons!