fbpx

Soorten Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen?
U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding!

Neem contact op voor
vrijblijvend advies!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Borstkas letsel

Als u borstkast letsel heeft opgelopen door een ongeval, dan kan dit veel geld kosten en kunt u hierdoor veel pijn ervaren. Voor de gemaakte kosten en pijn die u ervaart kunt u schadevergoeding aanvragen. Neem daarom snel contact op met een letselspecialist van Letsel020 in Amsterdam

Beroepsletsel

Heeft u een beroepsziekte opgelopen waarbij u lichamelijke of psychische klachten heeft als gevolg van een ongeval, dan kunt u daarvoor een schadevergoeding aanvragen. Neem daarom snel contact op met een letselschadespecialist.

Bekkenfractuur

Heeft u een bekkenfractuur opgelopen door een ongeval? Door bijvoorbeeld een auto die in het verkeer tegen u aan is gereden? Dan heeft u vaak recht op schadevergoeding voor de gemaakte kosten en pijn die u heeft ervaren. Neem daarom snel contact op met een letselspecialist van letsel020 in Amsterdam.

Brandwonden

Als u brandwonden overhoudt aan een ongeval, dan kan dit zowel lichamelijk als geestelijk een grote impact hebben op uw leven. Hiervoor kunt u een schadevergoeding krijgen. Neem snel contact met ons op.

Dwarsleasie

Als u bij een ernstig ongeval betrokken bent geweest dan kan dat resulteren in een dwarsleasie. U heeft recht op schadevergoeding wanneer het ongeval te wijten is aan een ander persoon. Neem daarom snel contact op met Letsel020.

Gebidsletsel

Heeft u een gebitsletsel opgelopen door een ongeval dan kan dit een grote impact hebben op uw leven. U kunt voor al die kosten een schadevergoeding claimen.
Neem daarom snel contact op met een letselspecialist van letsel020 in Amsterdam

Gehoorschade/oorletsel

Wanneer u een slachtoffer bent van een ongeval en u heeft daardoor letsel aan uw oor overgehouden. Dan komt u hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor een schadevergoeding.

Handletsel

Wanneer u handletsel heeft opgelopen door een ongeval dan kan dit een ernstige weerslag zijn op uw dagelijkse leven. Dat kan zich resulteren in pijn of in het moeilijk lichamelijk functioneren. Daarnaast maakt u ook veel kosten. Hiervoor kunt u een schadevergoeding claimen bij de aansprakelijke partij.

Hersenletsel

Als u tijdens een ongeval hersenletsel heeft opgelopen dan wordt dit Posttraumatische Amnesie (PTA) genoemd. Een PTA kan heel vervelend zijn. Naast dat u er veel last van kan hebben, kan het ook duur zijn. Daarom kunt u schadevergoeding claimen.

Hersenschudding of hoofdletsel

Wanneer u hoofdletsel oploopt door een ongeval dan kan dit zorgen voor psychische klachten en voor hoge kosten. Daarvoor kunt u schadevergoeding krijgen. Neem daarom contact op met Letsel020 om u bij te staan.

Kaakfractuur

Wanneer u tijdens een ongeval een kaakfractuur hebt opgelopen dan doet dit pijn en is de behandeling hiervan heel duur. U kunt voor de pijn en gemaakte kosten schadevergoeding krijgen.

Kneuzingen

Kneuzingen kunnen vaak ontstaan bij een ongeval. Daar kan veel schade door ontstaan. Deze schade kunt u verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. De letselspecialisten van Letsel020 in Amsterdam kunnen u helpen bij het verhalen van de schade. Neem daarom snel contact op.

Knieletsel

Als u knieletsel oploopt door bijvoorbeeld een bedrijfsongeval dan kunt u de gemaakte kosten verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Neem snel contact op met één van de juristen van Letsel020.

Nekletsel

Als u door een ongeval nekletsel hebt opgelopen dan kan dit natuurlijk veel pijn doen. U kunt schadevergoeding claimen voor de geleden pijn en de gemaakte kosten.  Neem daarom contact op met Letsel020

Neusletsel

Het kan vervelend zijn als u door een ongeval neusletsel oploopt. Uw neus is heel belangrijk voor het ademen en ruiken. Door lichamelijk letsel aan uw neus kan dit worden verminderd. U heeft daarom recht op een schadevergoeding voor de klachten en gemaakte kosten die u heeft gemaakt door een ongeval.

Ribfractuur

Er kan veel pijn ontstaan als je door een ongeval een ribfractuur oploopt. De behandelingen voor een ribfractuur kunnen ook heel duur zijn. Deze kosten kunt u verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.

Rugletsel

Rugletsel door een ongeval kan heel pijnlijk zijn. De juristen van Letsel020 kunnen ervoor zorgen dat u hiervoor schadevergoeding krijgt. Neem daarom snel contact met ons op.

Schouderletsel

Het oplopen van schouderletsel door een ongeval kan voor veel pijn en hoge kosten zorgen. Voor de pijn en de gemaakte kosten kunt u schadevergoeding ontvangen.

Voetletsel

Door een ongeval kunt u een voetletsel overhouden. Dit kan heel vervelend, pijnlijk en duur zijn. Neem daarom snel contact op met Letsel020 zodat er schadevergoeding voor u aangevraagd kan worden.

Call Now ButtonBel Ons!