fbpx

Smartengeld Claimen Bij Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen?
U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding!

Neem contact op voor
vrijblijvend advies!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wat is smartengeld?

Wanneer u een ongeval heeft gehad is er een grote kans dat u immateriële schade heeft opgelopen. U kunt hierbij denken aan pijn, leed en verdriet. Smartengeld is een tegemoetkoming in de geleden immateriële schade die u heeft opgelopen als gevolg van lichamelijk of geestelijk letsel. Smartengeld kan op grond van artikel 6:106 BW worden gevorderd:

  • als gevolg van lichamelijk of geestelijk letsel;
  • als de betrokkene in zijn eer of goede naam is geschaad of op andere wijze in zijn persoon is aangetast;
  • als er sprake is van het oogmerk om immateriële schade toe te brengen;
  • als er sprake is van aantasting van de nagedachtenis van een familielid.

Deze schade is moeilijk in geld uit te drukken. Het is belangrijk dat u niet te lang wacht met het verhalen van deze schade want er is een risico op verjaring.

Recht op smartengeld

Smartengeld claimen kan ingewikkeld zijn en het is daarom noodzakelijk dat u een letselschadespecialist inschakelt wanneer u hier recht op denkt te hebben. De letselschadespecialisten van Letsel020 helpen u kosteloos met het opstellen van een schadestaat en zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Smartengeld bij nabestaanden

Voor nabestaanden is het in Nederland in principe niet mogelijk om smartengeld te krijgen. Wel is het soms mogelijk om shockschade te claimen. Hierbij geldt de voorwaarde dat een nabestaande direct met de vreselijke gevolgen van het ongeval is geconfronteerd. Er komen nog andere factoren bij het claimen van shockschade kijken. Ook in dit geval helpen wij u graag om uit te zoeken of u hier recht op heeft.

Heeft u letselschade opgelopen?

Laat ons u gratis en vrijblijvend van advies voorzien!

Gratis rechtshulp bij het verhalen van smartengeld bij letselschade

Niet elke letselschade komt in aanmerking voor smartengeld. Indien u twijfels heeft over de hoogte van het smartengeld dan is het zinvol om een letselschade-expert in te schakelen. Wanneer u letselschade oploopt door een ongelukkig ongeval dan heeft u volgens de Nederlandse wet recht op juridische bijstand op kosten van de aansprakelijke partij. Het inschakelen van een letselschadeadvocaat of belangenbehartiger via Letsel020, de letselschadespecialist in Amsterdam, is voor u daarom volledig kosteloos! We kunnen dan samen met een medisch adviseur kijken of er aanknopingspunten zijn om de tegenpartij aansprakelijk te stellen.

Wat is letselschade?

Laat ons u gratis en vrijblijvend van advies voorzien

Letselschade is alle lichamelijke en psychische schade die iemand kan ondervinden na een ongeval. Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u daardoor letsel opgelopen? Indien het ongeval is veroorzaakt door een ander, dan kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen en een schadevergoeding claimen. Bij Letsel020 ontvangt u 100% kosteloos juridische hulp en advies bij letselschade door deskundigen!

Letselschade claimen?

Uw schadevergoeding ontvangen in 3 stappen!

Het verhalen van een letselschadevergoeding is complex en het is daarom verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen. Letsel020 kan u daarbij helpen!

schade-melden

Meld Uw Schade

Uw schade wordt binnen 24 uur beoordeeld! Vervolgens houden we een intakegesprek bij u thuis, op kantoor, of telefonisch.

Letselschade-expert-claimen-uw-schade

Schade Verhalen

We brengen de schade in kaart en stellen de tegenpartij aansprakelijk voor het verhalen van uw schadevergoeding.

Ontvang-Uw-Vergoeding

Ontvang Uw Vergoeding

U ontvangt tussentijds voorschotten en bij de afwikkeling een slotbetaling. U krijgt waar u recht op heeft.

100% kosteloos

Volgens de wet moet de aansprakelijke verzekeraar onze kosten betalen!

+10 jaar ervaring

U wordt geholpen door betrouwbare en deskundige letselschadespecialisten.

Onafhankelijk

We zijn onafhankelijk van verzekeraars en treden uitsluitend op voor slachtoffers.

Heeft u letselschade opgelopen?

Laat ons u gratis en vrijblijvend van advies voorzien!