fbpx

Whiplash Claimen Amsterdam

Heeft u een whiplash opgelopen?
U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding!

Neem contact op voor
vrijblijvend advies!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

WAT IS WHIPLASH?

Een whiplash is een vorm van letsel aan uw nek dat ontstaat door slingerende heen- en weer bewegingen na een ongeval. Het ontstaat vaak na een kop-staartbotsing met een auto, waarbij het slachtoffer van achteren wordt aangereden.

WHIPLASH KLACHTEN

Bij een whiplash kunnen de spieren en banden uitrekken waardoor er diverse nekklachten ontstaan. Een whiplash kan zich beperken tot uitsluitend nek- en hoofdpijn voor een aantal weken, maar het kan ook in ernstigere vormen voorkomen met beschadigingen aan nekwervels, breuken en neurologische uitvalsverschijnselen.

WHIPLASH BEHANDELING

Het advies bij een whiplash is vaak om voldoende rust te nemen en uw bewegingen geleidelijk op te pakken. Bij bijna alle mensen verdwijnen de klachten binnen 3 maanden. U kunt eventueel doorverwezen worden naar een specialist, zoals de fysiotherapeut, om uw herstel te bespoedigen.

WHIPLASH CLAIMEN

De schadeposten bij een whiplash kunnen flink oplopen. U kunt alle schade claimen op de aansprakelijke tegenpartij. U moet dan wel een juridisch causaal verband kunnen aantonen tussen het ongeval en de whiplash klachten.

Call Now ButtonBel Ons!