fbpx

Letselschade Claimen

Heeft u letselschade opgelopen?
U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding!

Neem contact op voor
vrijblijvend advies!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Verkeersongeval

Het kan zijn dat je betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval. Je kan hierbij denken een aanrijding met de auto, scooter of als voetganger. Indien dit het geval is valt de schade mogelijk te claimen!

Bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval zit in een klein hoekje. Je kan bijvoorbeeld letsel oplopen door een machine of vallen van een steiger. In dit soort zaken is de werkgever bijna altijd aansprakelijk!

Medische fout

Een medische fout kan aanzienlijke gevolgen hebben op je leven. Echter worden medische fouten te vaak afgeschreven als ‘complicaties’. Gelukkig kan zelfs dan het gelopen letselschade worden verhaald.

Beroepsziekte

Beroepsziekte is heel simpel gezegd: de lange termijn klachten die je als gevolg van je beroep ondervind. Je kan hierbij denken aan een burn-out of rugletsel door te zware spullen tillen. Deze zijn mogelijk te verhalen bij je werkgever.

Ongeval met dieren

Ongevallen met dieren komen maar al te vaak voor. Het vallen van een paard of gebeten worden door een hond kan ernstig letsel veroorzaken. In sommige gevallen is het dan mogelijk om de eigenaar van het dier aansprakelijk te stellen.

Letselschade gebrekkige producten

Als je letsel oploopt als gevolg van een gebrekkig product dan valt de schade meestal te verhalen bij de producent of verkoper van dit product. Hierbij kan je denken aan een autodealer die een auto met defecte remmen verkoopt of een supermarkt die bedorven eten verkoopt

Letselschade door lichamelijk geweld

Letselschade door lichamelijk geweld kan grote gevolgen hebben op je leven. Je durft niet meer over straat of je hebt er ernstig lichamelijk letsel aan overgehouden. Het opgelopen letsel is dan vaak te verhalen bij de dader.

Letselschade door sport en spel

Als je tijdens het voetballen hard wordt getackeld of tijdens het fietsen hard ten val komt door toedoen van iemand anders dan kan dat ernstige gevolgen hebben. Het is dan wellicht mogelijk de schade te verhalen!

Call Now ButtonBel Ons!