fbpx

Schadeposten Bij Soorten Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen?
U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding!

Neem contact op voor
vrijblijvend advies!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Ribfractuur

Gebroken ribben door een ongeval is iets wat niet heel vaak voorkomt. Wel weten wij dat als u een gebroken rib oploopt dit niet goedkoop is en voor financiële problemen kan zorgen. Deze kosten kunt u verhalen op de tegenpartij. Letsel020 kan u hierbij helpen! Neem daarom snel contact met ons op.

Dwarslaesie

Een dwarslaesie komt regelmatig voor bij een ongeval. Er zijn veel vormen van een dwarslaesie. Bij een hoge dwarslaesie kunnen alleen de spieren in het gezicht zich bewegen. Daarnaast heeft u ook lagere dwarslaesies en dwarslaesies die niet volledig zijn. Letsel020 kan u helpen om de kosten hiervan bij de aansprakelijke partij te vergoeden.

Hersenschudding/Hoofdletsel

Onder hoofdletsel wordt het volgende verstaan: letsel aan het gezicht, letsel aan de schedel, cosmetisch letsel, functioneel letsel, etc. Wanneer u letsel heeft opgelopen en de tegenpartij het ongeval heeft erkent dan kan letsel020 u helpen om schadevergoeding te krijgen.

Gehoorschade/Oorletsel

Wanneer u slachtoffer van een ongeval bent geworden en u heeft daardoor letsel aan uw oor aan overgehouden dan kan dit heel vervelend zijn. U komt dan hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor een schadevergoeding.

Nekletsel

Nekletsel komt vaak voor bij een ongeval. Nekletsel kan voor veel obstakels leiden. Letsel020 kan de letselschade door het nekletsel pas claimen bij een ander wanneer die de tegenpartij de aansprakelijkheid heeft erkend.

Kaakfractuur

Wanneer u een kaakfractuur heeft opgelopen tijdens een ongeval dan wilt u uw letselschade claimen bij de aansprakelijke partij. Het kan maar net zo zijn dat uw zorgverzekeraar de medische kosten niet wilt vergoeden. Deze schade kunt u laten vergoeden door de tegenpartij. Letsel020 helpt u daar graag bij.

Schouderletsel

Schouderletsel kan vaak ontstaat door een verkeerde overbelasting of door een val. Wanneer dit de schuld is van een ander dan kunt u schadevergoeding claimen. De aansprakelijkheid moet dan eerst door de tegenpartij worden erkend. Letsel020 wilt u hierbij kosteloos helpen.

Knieletsel

Knieletsel kan soms grote gevolgen hebben op het dagelijks leven van een persoon. De knie is een belangrijke scharnierpunt. Als dat beschadigd raakt dan kunnen de gevolgen zeer ernstig zijn. Neem snel contact op met Letsel020 om te kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Neusletsel

Wanneer u neusletsel oploopt door een ongeval dan kan dit heel vervelend voor u zijn. Uw neus is heel belangrijk voor het ademen en ruiken. Door opgelopen letsel kan dit zijn verminderd. U heeft daarom recht op een schadevergoeding voor de klachten en gemaakte kosten die u heeft gemaakt door een ongeval.

Handletsel

Als u een handletsel heeft opgelopen door een ongeval dan kan dit een ernstige weerslag hebben op uw dagelijkse leven. U kunt moeilijk functioneren, u kunt nare klachten hebben en u maakt veel kosten. Hiervoor kunt u een schadevergoeding claimen bij de aansprakelijke partij.

Brandwonden

Wanneer u brandwonden overhoudt aan een ongeval dan kan dit zowel lichamelijk als geestelijk een grote invloed hebben op uw leven. Aangezien dit mogelijk blijvend letselschade is. Letsel020 wilt u graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Neem daarom kosteloos contact met ons op.

Voetletsel

Voetletsel is een veel voorkomend type letsel bij een ongeval. Voetletsel kan in het dagelijkse leven voor veel klachten en beperkingen zorgen. Neem snel contact op met Letsel020 zodat wij namens u een aansprakelijkstelling kunnen versturen zodat het ongeval door de tegenpartij wordt erkend. Zo kunnen wij makkelijk een schadevergoeding voor u claimen.

Rugletsel

Rugletsel door een ongeval kan heel pijnlijk zijn. U kunt hierbij denken aan spit of lumbago in de onderrug, fracturen van wervels in de nek of in de rest van de wervelkolom. Ook fracturen van SI-gewrichten, heiligbeen, etc kunnen bij rugletsel optreden. De juristen van Letsel020 kunnen ervoor zorgen dat u schadevergoeding krijgt voor al uw klachten die aan het ongeval zijn gerelateerd. Neem daarom snel contact met ons op.

Gebitsletsel

Heeft u gebitsletsel door een ongeval opgelopen dan kan dit een grote impact hebben op uw leven. U durft bijvoorbeeld niet meer te lachen of te praten. U kunt voor al die kosten een schadevergoeding claimen. Neem daarom snel contact op met een letselschadespecialist in Amsterdam van letsel020.

Hersenletsel

Als u tijdens een ongeval hersenletsel heeft opgelopen dan wordt dit Posttraumatische Amnesie (PTA) genoemd. Een PTA kan heel vervelend zijn voor u. Naast dat u er veel last van kan hebben, kan het ook veel kosten met zich meebrengen. U kunt hiervoor schadevergoeding aanvragen.

Kneuzingen

 Kneuzingen kunnen vaak ontstaan bij een ongeval. U kunt dan denken aan lichamelijke en psychische schade. Deze schade kunt u verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Letsel020 is de letselsschadespecialist in Amsterdam en helpen u graag bij het verhalen van de schade.

Borstkas letsel

Vaak ontstaat er door borstkastletsel ademhalingsproblemen. Mensen kunnen daardoor minder mobiel worden, slechter bewegen en slaapproblemen ontwikkelen. Als u door een ongeval een borstkastletsel oploopt dan kan Letsel020 u helpen met het claimen van een schadevergoeding.

Armletsel

Armletsel komt vaak voor bij aanrijdingen en bedrijfsongevallen. Er is dan vaak sprake van wonden, kneuzingen of fracturen aan de arm. De fracturen kunnen betrekking hebben op de hand of de pols. Armletsel kan vaak een grote invloed hebben op iemand zijn leven. Aangezien wij onze armen dagelijks gebruiken. Letsel020 wilt u bijstaan om schadevergoeding te claimen. Neem snel contact met ons op.

Beroepsletsel

Heeft u een beroepsziekte opgelopen waarbij u lichamelijke of psychische klachten heeft als gevolg van het ongeval dan kunt u daarvoor een schadevergoeding aanvragen. Neem daarom snel contact op met van onze letselschadespecialisten van Letsel020.

Bekkenfractuur

Een bekkenfractuur komt vaak voor bij verkeersongevallen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een botsing met een auto die u van achteren aanrijdt. U heeft vaak recht op schadevergoeding voor de gemaakte kosten en pijn die u heeft ervaren. Neem daarom snel contact op met een letselspecialist in Amsterdam van letsel020.

Beenletsel

Het kan zijn dat u beenletsel heeft opgelopen door een ongeval. Wanneer u door uw beenletsel geopereerd moet worden of niet meer goed kan staan dan kunt schadevergoeding aanvragen. Letsel020 helpt u hier graag bij.

Cosmetische schade

Wanneer u door een ongeval cosmetische schade heeft opgelopen in de vorm van littekens of amputaties dan komen er vaak psychische aspecten bij kijken. U kunt daarvoor schadevergoeding claimen. Neem snel contact op met een van onze letselschadespecialisten in Amsterdam van letsel020.

Heupletsel

Heupletsel is een verzamelnaam voor alle aandoeningen die te maken hebben met de heup. Heeft u heupletsel opgelopen door een ongeval? En kunt u daardoor minder goed lopen? Dan kunt u schadevergoeding aanvragen voor alle kosten en pijn die u heeft ervaren.

Oogletsel

Het kan zijn dat u door een aanrijding oogletsel heeft opgelopen. Schade aan uw oog kan een grote impact hebben op het dagelijkse leven. Als het oogletsel de schuld is van een ander dan kunt u de schade claimen. Letsel020 helpt u daar gratis bij.

Whiplash

Het kan zijn dat er achteraf wordt geconstateerd dat u tijdens een ongeval een whiplash heeft opgelopen. Dit kan zorgen voor veel kosten en klachten. Letsel020 kan u helpen om deze kosten en klachten te verhalen op de tegenpartij.

Call Now ButtonBel Ons!