fbpx

Schadeposten

Heeft u letselschade opgelopen?
U heeft mogelijk recht op een schadevergoeding!

Neem contact op voor
vrijblijvend advies!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Thuisverblijf letsel

Als u letselschade heeft opgelopen kan het zo zijn dat u noodgedwongen thuis zit. De thuiskosten kunnen hierdoor flink oplopen, denk daarbij aan gas, water, licht. Deze kosten kunnen bij de aansprakelijke tegenpartij worden verhaald, Letsel020 helpt u hier geheel gratis bij!

Verhuiskosten

Als u letselschade heeft opgelopen kan het zo zijn dat uw woning niet meer geschikt voor u is. In dat geval moet u aanpassingen maken of zelfs verhuizen. De kosten die daarbij horen kunnen worden verhaald op de aansprakelijke tegenpartij!

Aanpassingen aan woning

Als gevolg van uw letsel kan het zo zijn dat uw woning niet meer geschikt voor u is. In dat geval moeten er aanpassingen worden gedaan. De kosten van deze aanpassingen kunnen worden verhaald op de aansprakelijke tegenpartij!

Huishoudelijke hulp

Nadat u een ongeval heeft gehad kan het zo zijn dat u hulp in het huishouden nodig heeft. Koken, schoonmaken en boodschappen worden nu gedaan door iemand anders. De kosten daarvan kunt u ook verhalen!

Eigendomsschade

In een ongeval kan het zo zijn dat uw persoonlijke eigendommen beschadigd raken. Denk hierbij aan kleren, schoenen, etc. In dat geval is het mogelijke de aansprakelijke tegenpartij te laten verhalen.

Waardevermindering auto

Na een ongeluk is het meestal zo dat niet alleen u, maar ook uw auto schade heeft opgelopen. Deze schade zorgt voor waardevermindering van uw auto. Deze waardevermindering kan ook worden geclaimd bij de tegenpartij!

Aanpassingen vrijetijdsbesteding

Na het oplopen van letselschade kan het zo zijn dat u uw hobby’s niet meer zoals ouds kan verrichten. Aanpassingen aan deze hobby’s zijn dan wellicht wat voor u. De kosten van deze aanpassingen worden mogelijk vergoed door de tegenpartij!

Vakantie aanpassingen

Na het oplopen van letsel kan het zo zijn dat vakanties aangepast moeten worden. Daarbij kunt u denken aan ruimere hotelkamers, rolstoelvriendelijke voertuigen. De extra kosten worden mogelijk vergoed door de tegenpartij!

Kosten zonder nut

Als u letselschade heeft opgelopen is er de kans dat sommige kosten nutteloos worden. Dit zijn bijv concertkaartjes van een concert waar u niet meer heen kunt vanwege uw letsel. Letsel020 helpt u gratis bij het claimen van deze kosten

Extra reiskosten

Als u letselschade heeft opgelopen moet u mogelijk talloze ritjes maken naar het ziekenhuis, revalidatiecentra’s of de fysio. Al deze ritjes zijn niet gratis, Letselspecialisten van Letsel020 helpen u bij het verhalen van uw gemaakte kosten

Parkeerkosten

Naast de extra reiskosten die u maakt als gevolg van uw letsel komen daar ook parkeerkosten bij kijken. Deze kosten kunnen worden verhaald bij de aansprakelijke tegenpartij. Dit geldt eveneens voor familie en vrienden.

Hondenuitlaatservice

Als u letselschade heeft opgelopen en u hierdoor uw hond niet moet deze taak worden overgenomen door een ander. De kosten die u maakt door iemand in te huren of familie of vrienden te vragen kunt u verhalen bij de aansprakelijke tegenpartij.

Kinderopvangkosten

Als u letselschade hebt opgelopen en u kinderen heeft, kan het zo zijn dat er niemand is om daarvoor te zorgen. De kinderopvang kan hierbij de oplossing bieden. De kosten die u maakt voor de kinderopvang kunnen worden verhaald!

Studievertraging

Als gevolg van een ongeval kan het zijn dat u studievertraging oploopt. Het collegeld, boekengeld en alle extra kosten die u maakt kunnen worden verhaald bij de aansprakelijke tegenpartij!

Medische kosten

Als u letselschade heeft opgelopen komen daar vaak medische kosten bij kijken. Het is belangrijk te weten wat wel- en niet wordt vergoed. Letselschadespecialisten van Letsel020 kunnen u helpen bij het claimen van de extra gemaakte kosten.

Dagvergoeding

Als gevolg van een ongeval lopen niet alleen de medische kosten op, maar ook de kosten van verblijf in bijvoorbeeld het ziekenhuis of revalidatiecentrum. Daarom heeft u recht op een dagvergoeding zodat u verblijf niet te duur wordt!

Verlies verdienvermogen

Als u als gevolg van opgelopen letsel een tijd niet kan werken, zorgt dit voor verlies van inkomen. De aansprakelijke partij is hier verantwoordelijk voor en moet dus opdraaien voor de verloren inkomsten.

Inkomstenverlies zelfstand ondernemer

Als u als gevolg van het opgelopen letsel tijdelijk niet voor uw bedrijf kan zorgen is dit een groot probleem. U maakt minder winst en het verlies van (eventuele) klanten is aanwezig. Letsel020 zorgt ervoor dat u verloren inkomsten vergoed krijgt!

Economische kwetsbaarheid

Het oplopen van letselschade kan er voor zorgen dat u economisch kwetsbaar wordt. De kans dat u werkloos raakt en daarna geen werk meer vindt is stukken groter. Gelukkig is het mogelijk uw kwetsbaarheid te berekenen en te verhalen.

Zwart werk

Als u zwart werkt en letselschade oploopt is het mogelijk de verloren inkomsten te verhalen. U hoeft alleen te bewijzen dat u met regelmaat heeft gewerkt en vaste inkomsten had. Een specialist van Letsel020 kan u daarbij helpen!

Verlies zelfwerkzaamheid

Als u door uw opgelopen letsel niet meer in staat bent zelf te klussen, reparatie of tuinwerkzaamheden te doen, is er sprake van een verlies van zelfwerkzaamheid. De kosten van het inhuren van een derde kan in dat geval gelukkig worden verhaald bij de tegenpartij!

Rechtsbijstand letselschade

Als u letselschade heeft opgelopen en u een letselschadespecialist inhuurt, komen hier kosten bij kijken. Letsel020 is gelukkig compleet gratis zodat u zo spoedig mogelijk kan herstellen!

Administratieve kosten

Als u letselschade heeft opgelopen en u een letselschadespecialist van Letsel020 inhuurt, komen hier ook kleinere kosten zoals kopieerkosten, belkosten, etc bij kijken. De gemaakt kosten kunnen worden verhaald bij de tegenpartij!

Duurdere verzekeringen

Na een ongeval kan het zo zijn dat verzekeringsmaatschappijen u weigeren bepaalde verzekeringen af te sluiten, ook kan de premie van uw verzekering oplopen. Deze kosten kunt u claimen bij de aansprakelijke tegenpartij.

Rente over schadevergoedingen

Na het oplopen van letsel kan het mogelijk een tijdje duren voordat u alle schade vergoed krijgt. Over de kosten die u heeft gemaakt als gevolg van het ongeval loopt wettelijke rent, hoe langer de claim duurt hoe meer rente daar overheen gaat!

Call Now ButtonBel Ons!